TELLABS 8110 CTU-S V.35 TDM MODEM

TELLABS 8110 CTU-S V.35 TDM MODEM
Modüler donanım ve güçlü yazılım özellikleri ile tüm ölçeklerde erişim ve omurga ağı oluşturabilen, sayısal erişim sunan ve çapraz bağlantı düğümlerinden oluşan Tellabs® 8100 ağına bağlantı için tasarlanmış CTU-S ağ sonlandırma ünitesi, kiralık hatlar için maksimum 4554 kbps hızında bağlantı imkanı sağlar. Tüm Tellabs® 8110 Ağ Sonlandırma Birimleri 'NTU' merkezi bir yönetim yazılımı üzerinden yönetilir ve konfigüre edilir.
Genel Özellikler
Uygulamalar CTU-S yüksek hızlı yönetilebilen seri data bağlantıların sağlanması hedeflenerek tasarlanmıştır. Üzerine takılabilen G.704 arayüzü sayesinde mobil baz istasyonları veya PBX'lerin transmisyon şebekesine bağlanmasında da kullanılabilmektedir.
Tasarım CTU-S, masaüstü kullanıma uygun yeni tasarlanmış plastik kutu içerisinde bulunmaktadır.. Modemin Enerji bağlantısı, şebeke ve kullanıcı arayüz bağlantıların önünde bulunan LEDlerden izlenebilmektedir. Kullanıcının seçimine bağlı olarak X.21, V.35 veya G.703 DTE arayüzler modem'e entegre olarak gelmektedir, ayrıca VT100 bağlantı amaclı RS-232 arayüz bulunmaktadır.

En Çok Görüntülenenler